Groepslessen

BRNSportcentrum Aerofit heeft een gevarieerd aanbod van groepslessen. De groepslessen worden uitsluitend gegeven door ervaren en gediplomeerde instructeurs. Of je nou een beginner of gevorderd bent, aan je conditie wilt werken of juist je spieren wilt versterken: er is voor iedereen een geschikte les.

 

Outdoor routes

Naast de groepslessen met instructeurs bieden we ook outdoor routes aan. Je start bij de sportschool en krijgt een route mee met spierversterkende oefeningen. Leuk en effectief! Ook gezinnen kunnen deelnemen aan deze lessen. Zo kun je samen met je kinderen even lekker buiten sporten! Heb je zin in een nog langere en intensievere route? Dan hebben we voor jou een XL outdoor les!

 

Groepslessen buiten

bbbbDe groepslessen vinden momenteel voor de sportschool en op het handbalveld plaats. Er wordt met meerdere groepjes van 4 personen naast elkaar gesport, onder begeleiding van 1 of 2 instructeurs. Er worden tijdens de B.B.B.B. en T.B.W. circuits verschillende spierversterkende oefeningen gedaan afgewisseld met stukjes cardio training. Daarnaast kun je buiten meedoen met BRN, XCORE, Gladiator, Step-aerobics en Zumba. 

 

Spinning

Bij de small group trainingsruimte achter de sportschool staan nu ook spinningfietsen. Goed voor de vetverbranding, het uithoudingsvermogen en het trainen van je beenspieren! Je fietst 30 minuten en bepaalt zelf de intensiteit van de training. Train je liever in groepsverband met een instructeur? Vanaf dinsdag 6 april kun je je aanmelden voor spinning buiten in groepjes van maximaal 4 personen.

 

Start met een gratis proefles!

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen twee werkdagen contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Vereist
Vereist
Vereist

Contact

Sportcentrum Aerofit
Willem de Zwijgerstraat 2
1723 KG Noord-Scharwoude
0226-317439
info@sportcentrumaerofit.nl